Ποιοί είμαστε

Η PRESTIGE Student αποτελεί ένα Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο Ολοκληρωμένης Υποστήριξης Φοιτητών που παρέχει πλήρη ενίσχυση καθ΄ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Οι φοιτητές που μας εμπιστεύονται, ανακαλύπτουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες γύρω από την εξατομικευμένη ή γενική υποστήριξη εργασιών, την δυνατότητα πραγματοποίησης ιδιαίτερων μαθημάτων ή μέσω ένταξης σε ολιγομελή τμήματα, την στοχευμένη παροχή coaching ή επίλυση αποριών και την ενίσχυση του βιογραφικού τους με τη λήψη βεβαιώσεων και πιστοποιητικών παρακολούθησης εκπαιδευτικών και επαγγελματικών σεμιναρίων σε θεματικά πεδία υψηλών απαιτήσεων και ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Σκοπός της εταιρίας είναι να αποτελεί την πρώτη σκέψη των φοιτητών για την οποιαδήποτε πρόκληση έχουν να αντιμετωπίσουν αφού δίνεται έμφαση στην πλήρη κάλυψη των αναγκών τους, βασιζόμενη πάντα στο τρίπτυχο:

Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις μέσα από τη συνεχή δουλειά και εξέλιξη ώστε οι φοιτητές να μην διερωτώνται αν και που μπορούν να βρουν τη λύση των θεμάτων που τους απασχολούν αλλά να είναι σίγουροι ότι θα τη βρουν στην PRESTIGE Student.

Φοιτητές των Α.Ε.Ι., του Ε.Α.Π.,των Α.Τ.Ε.Ι και πολλών ξένων πανεπιστημίων έχουν ήδη απευθυνθεί σας εμάς λαμβάνοντας ποιότητα υπηρεσιών άνω των προσδοκιών τους.

Το έμπειρο προσωπικό μας με την άριστη γνώση τόσο των εκπαιδευτικών πεδίων και εξελίξεων όσο και της αγοράς αποτελεί εγγύηση για την πραγματοποίηση με επιτυχία, όλων των παραπάνω.

Το Υποστηρικτικό Προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο και έτοιμο να σας κατευθύνει και να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς, με βάση το ΤΙ ακριβώς χρειάζεστε, ΠΟΤΕ και με ποιους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους, ώστε να επιλέξετε μαζί τον κατάλληλο συνδυασμό υπηρεσιών.

Το Εκπαιδευτικό μας Προσωπικό, είναι άριστα εκπαιδευμένο από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού και έτοιμο να σας μεταδώσει τις γνώσεις του.

Το Διοικητικό Προσωπικό της PRESTIGE Student είναι πάντα στις επάλξεις ώστε να λαμβάνει από εσάς τα μηνύματα και αναζητώντας συνεχώς νέες λύσεις, να τα μετατρέπει σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς εσάς.

Οι επιτυχίες σας αποτελούν δικαίωση για εμάς!