ΛΥΚΕΙΟ

Online Φροντιστήριο

|

Η υποστήριξη της Prestige στα μαθήματα του Λυκείου έχει στόχο τη βέλτιστη μεθοδολογία για τη διαχείριση της ύλης και τη μελέτη του μαθητή ώστε σταδιακά να οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή απόδοσή του στις πανελλήνιες εξετάσεις!

Ο μαθητής θα καλύψει τις δικές του προσωπικές ανάγκες επιλέγοντας τη συμμετοχή του σε ολιγομελή τμήματα, είτε το ατομικό μάθημα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

ONLINE ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ PRESTIGE

ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ

Όλα τα οφέλη ενός διαδραστικού φροντιστηρίου, από τον υπολογιστή του σπιτιού σου!

Επίλεξε τους καθηγητές ειδικότητας που θέλεις

με κριτήριο τις προσωπικές σου ανάγκες μελέτης

Μηδένισε το χρόνο μετακίνησης

από και προς το φροντιστήριο – κέρδισε χρόνο για τη μελέτη σου, τα χόμπι και τη ζωή σου!

Επίλεξε προσωποποιημένες υπηρεσίες

σε μικρά γκρούπ 3-5 ατόμων ή σε ατομικό μάθημα

Έμπειροι καθηγητές

Δούλεψε με καθηγητές έμπειρους στο αντικείμενό τους, με γνώση της online  επικοινωνίας!

Λύσε τις απορίες σου

Επίλυση αποριών από τους καθηγητές μας και εκτός μαθήματος!

Δες το μάθημά σου, όποτε και όσες φορές εσύ θες

Δυνατότητα παρακολούθησης της παράδοσης του καθηγητή και μετά τη λήξη του προγραμματισμένου μαθήματος!

Πως γίνεται το online μάθημα;

Ο μαθητής μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή του, στο μάθημα, κάνοντας χρήση του  κωδικού του (σύνδεση στο προφίλ του, στο Prestige school).

Απαραίτητος εξοπλισμός είναι τα ακουστικά και το μικρόφωνο, εκτός αν η σύνδεση γίνεται μέσω laptop, οπότε και υπάρχουν ενσωματωμένα.

Όλα τα μαθήματα έχουν διάρκεια 50 λεπτά.

Οι μαθητές παρακολουθούν από τον υπολογιστή τους την παράδοση του καθηγητή και συμμετέχουν στο μάθημα, όπως σε κάθε τάξη με φυσική παρουσία, απαντώντας στις ερωτήσεις του καθηγητή ή θέτοντας δικά τους ερωτήματα. Παράλληλα ακούν και τις ερωτήσεις των συμμαθητών τους.

Μετά το τέλος του μαθήματος ο καθηγητής στέλνει στο μαθητή υλικό ή  εργασίες – ασκήσεις για την εμπέδωση της ύλης, στο προφίλ του. Ο μαθητής λύνει τις εργασίες του και τις στέλνει στον καθηγητή για αξιολόγηση.

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, ο μαθητής μπορεί, αν θέλει, να παρακολουθήσει πάλι την παράδοση του καθηγητή για καλύτερη εμπέδωση του μαθήματος ή για να καλύψει τυχόν μη συμμετοχή του στο προγραμματισμένο μάθημα.

Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να στείλει ο μαθητής μια απορία, εκτός του χρόνου προγραμματισμένου μαθήματος, στον καθηγητή για επίλυση, μέσω του προφίλ του.

Πως γίνεται η επικοινωνία με τους γονείς;

Οι καθηγητές μας αξιολογούν τους μαθητές και  ενημερώνουν τους γονείς για την πρόοδο τους, μέσω mail ή μέσω του προφίλ του μαθητή, ώστε να επιτευχθεί ομαλή συνεργασία καθηγητή – μαθητή – γονέα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Prestige School;

  1. Δυνατότητα παρακολούθησης μαθήματος μετά την λήξη του, στο χρόνο που εσύ επιλέγεις (Τα μαθήματα υπάρχουν για ένα χρονικό διάστημα στο προφίλ του μαθητή όπου μπορεί ο μαθητής να παρακολουθήσει ξανά την παράδοση του καθηγητή για να κατανοήσει καλύτερα την ύλη ή γιατί δεν πρόλαβε να συμμετάσχει στο προγραμματισμένο μάθημα)
  2. Ο μαθητής μπορεί να ζητήσει βοήθεια για την επίλυση απορίας, από τον καθηγητή ακόμα και εκτός της διάρκειας του μαθήματος. Μερικές φορές κατά την διάρκεια της μελέτης ή της προετοιμασίας για την επόμενη μέρα, ο μαθητής συναντάει μια δυσκολία ή απορία και εκεί χρειάζεται την βοήθεια του καθηγητή για να μπορέσει να προχωρήσει. Μέσω του προφίλ του στέλνει την απορία του και ο καθηγητής τον καθοδηγεί ανάλογα.