Ανώτερη Βαθμίδα Εκπαίδευσης

Η Ανώτερη Βαθμίδα Εκπαίδευσης παρέχει επαγγελματική ειδίκευση σε τομείς που αφορούν τη θρησκεία, την τέχνη, τον τουρισμό, το Ναυτικό, τον Στρατό και τη δημόσια τάξη. Σπουδαστές από Ανώτερες Εκκλησιαστικές Σχολές, τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, τις Ανώτερες Σχολές Χορού και Δραματικής Τέχνης, τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, τις Ανώτερες Σχολές Υπαξιωματικών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Ανώτερης Σχολής Αστυφυλάκων απευθύνονται σε εμάς για εγγυημένη και ολοκληρωμένη στήριξη καθ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Επίσης, σπουδαστές δημόσιων και ιδιωτικών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), από δεκάδες ειδικότητες, σε συνεργασία με την prestige-studenthelp εξασφαλίζουν κατάρτιση υψηλού επιπέδου ακόμη και κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης εξασφαλίζοντας περισσότερες ευκαιρίες για την αγορά εργασίας!

Η PRESTIGE STUDENT-HELP αναλαμβάνει τον κάθε σπουδαστή υπεύθυνα μέχρι το τέλος των σπουδών του προετοιμάζοντάς τον για τις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης και την απόκτηση διπλώματος επαγγελματικής κατάρτισης.

Οι συνεργάτες μας είναι οι καταλληλότεροι για υπεύθυνη και ολοκληρωμένη στήριξη σε κάθε σπουδαστή των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών (ΚΕΣ), των κολεγίων έχοντας γνώση και εμπειρία για τα τεκταινόμενα στα συνεργαζόμενα ξένα πανεπιστήμια, κυρίως των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Βρετανίας, στο πλαίσιο των συμφωνιών δικαιόχρησης (franchising). Είμαστε δίπλα σε κάθε σπουδαστή για την απόκτηση πανεπιστημιακού πτυχίου Bachelor και την απόκτηση πτυχίου Master.

Η PRESTIGE STUDENT-HELP (στο εξής καλούμενη PRESTIGE) λειτουργεί ως Υποστηρικτικό Κέντρο Μελετών και Εκπαίδευσης και παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εξ αποστάσεως με την χρήση διαδικτύου και άλλων τεχνολογιών, όπως επίσης και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο.

Ο Φοιτητής λαμβάνει υποστηρικτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης από την PRESTIGE STUDENT-HELP στο πλαίσιο των σπουδών του ή της περαιτέρω επαγγελματικής κατάρτισής του

 

ΑΝ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΜΑ
ΑΝ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Κάνοντας κλικ στο " ΥΠΟΒΟΛΗ" συναινείτε στους Όρους συνεργασίας όπως επίσης και στους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων